Sunday, September 5, 2010

~~THE EXPENDABLES~~~



dahhhh lamaa tak pergi tengok wayangg~~~

masing2 bz,so mlm tadi decide nak tengok jugak..midnight katerr...

so balik keje terus laju2 salin baju bagai terus tunggu "cik abg" amik...

ada 3 choices..


1)piranha

2)the expendables

3)street of fighters


piranha lan kata mcm kartoon j b muke ikan tuh.....*down* sebab aku tengok mcm menakutkan j muke ikan tuh...

street of fighter plak lan takot cter tuh x best...so xnak ilangkan mood berdating tengok wayng tengok the xpndables...

criter dia??memang superb bagi sape2 yang minat lawan2 ni...

hero dia~~~~fuh....x ensem pun..tapi cool jer~~~..


p cepat...beli tiket cter tuh~~~


err sape2 yang dah tengok piranha n street of fighter..best tak uolls??
komen sket....

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ольга Петрова said...

Тут: проститутки Киева район

Я опытная горячая леди! Со мной время летит незаметно! Я доставлю тебе настоящие удовольствие.! Цель искусства — раскрыть красоту и скрыть художника.

Post a Comment