Friday, November 20, 2009

lama tak update

sory la my all dear.lama dah tak updateeee....sebab akhir2 ni bz la ngan koje.....
semalan kuar la result UPSR....adik aku salah sorang la yang amik UPSR...
giler tak leh tido we olls sehari be4 exam kuar...tapi dia maintain j uolss.....selamba badak dia j....
biler tanya agak2 score bape...dia ckp entah la....mcm susah j...terus aku sound tepek punyer...

hello...ko baru upsr ko dah bising2 susah nak score bagai...ko tau tak ko nanti PMR,SPM lagi susah ko tau...hamik ko....memang terbaik la aku sound...siap dia ckp....mama tak bising nape kakak yang bising.....cettttt sangat terbaik jawapannya....

sekali hari kuar result tuh 10 kali gak la aku kol parents aku tanya dia dapat bape..tapi awal sangat ko aku kol...result pun tak sampai lagi kat skola dia....
dalam kol 10 mcm tuh mak aku col n said he get 5A...alhamdulllah...terus aku tak leh tido...
col2 dia tanya nak adiah apa...
korang tau dia mintak apa???











ha.....hamek ko...psp ok yang dia mintakkk.....adoiii pokai aku bulan ni...tapi tak pela...seb bek ko sorang j adik yang aku ada tau....uolss tau tak nak survey psp yang murah2???

2 comments:

M.r.S. K.i.E.K.e.Y said...

CONGRATS!!!!
hehehhee...bijak2..

PSP...i think la kan..
cube try kat terminal seremban..
haritu survey...ada la $750
n ada yg recon model..murah skit.
ada yg second..lg murah..
tgok apa yg dia offer la..
ada tu..bg set mcm pantat..
barang tak ori..tp harga murah la...
tak silap RM350 jer..

tp last time aku pi Sg.Wang or Low-yat..lupa lar...
at that time it was less than RM900..

mybe skrg dah murah skit kot..
atau survey la kat MUDAH.com...heheheee

GOOD LUCK sis...

juk said...

Salam ziarah. Blog anda sgt menarik. Jemputlah dtg ke blog saya pula. Jom kita saling jadi follower? Buat MOU, OK? Thanks.

Zuki (zukidin.blogspot.com)

Post a Comment