Saturday, July 25, 2009

upload2






sowy korang... sangat bz okeyh...ingatkan kalu keje malam2 ni takde la patient ramai...upe2nye...ya rabbi.....gler ramai weyh....
korang.....wahai2 patient2 ku sekalian....
tak tido kah kamu2 orang s.alam ni.....
dengan s2dent2 yang datang.....
aku ngantuk weyh......
mata aku dah tak le open lagi da weyh....
korang leh segar bugar lagi kan.....
pelik ourh ngan korang ni....
doktor2 yang bertugas baru nak tepuk2 bantal taw....
we olls kat farmasi ni baru nak tepuk2 tilam taw....dah tetibe ada emergency lak....
tapi takpe...sebab uolss kan customer...
we olls treat u TERBAIK punyer...
eceh...
ada sesape yang baca blog aku ni nak bagi award tak kat aku...pekerja contoh weyh....
muahhahah...
ari 2 aku ada janji kan nak uploadgambar....
ye....
see.....ensem weyh dia ne.....
adoyaiiii...aku berdoa j weyh...tuhan tetapkan iman aku...(mati la aku.....kene pujuk lagi la malm ni)


ha...yang ni plak ngan abg nash.....



yang ni ngan abg zirafah....

weyh...kenapa dia ni tinggi sangat...adoyai.....

.

2 comments:

nanba_senpai said...

muke terkejat je bergambar ngan artis ni ngape? hek hek hek

skeletor said...

amboi senyum smpi ke pipi dapat bergambar gan artis cute...

Post a Comment